Tgrt Haber
21 Kasım 2021 23:13

Ormanlık alanda vahşet: Yaşlı adamın kesik başı aranıyor

Zonguldak’ta ineğini otlamak için gittiği dağ yolunda başı kesik şekilde cansız bedeni bulunan 71 yaşındaki Mustafa Keleş’in kesilmiş başı jandarma ekiplerince aranıyor.

Ormanlık alanda vahşet: Yaşlı adamın kesik başı aranıyor
Zonguldak,ceset

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen olayda kızı ile birlikte yaşayan 71 yaşındaki Mustafa Keleş, iddiaya göre ineğini otlatmak için dağ yoluna gitti. Aradan belli bir süre sonra Mustafa Keleş’in cansız bedeni bir vatandaş tarafından bulundu. Olay yerine jandarma ekipleri gelirken yapılan incelemeler neticesinde cesedin Mustafa Keleş’e ait olduğu belirlendi. Başı kesilmiş halde bulunan Keleş'in cansız bedeni üzerinde delil toplayan ekipler kesilmiş başı ise cesedin yakınında arama çalışmasını sürdürüyor.

“ACIMIZ ÇOK BÜYÜK”

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Dursunlar Köyü Muhtarı Şerafettin Meşe, “Telefon geldiğinde bana Mustafa Keleş'in öldüğü ihbarı geldi. Cenazesi tarlada olduğunu söylediler. Jandarmayla beraber olay yerine geldik. Öyle bir masum insan ki böyle bir olaya layık görüldüğüne inanmıyorum. Çok değerli bir ağabeyimizdi. Başının kesik olduğu söylendi. Hanımı öldü. Çocukları gurbette. Kızıyla beraber yaşıyordu. Başımız sağolsun gerçekten acımız büyük" diye konuştu.

Ormanlık alanda vahşet: Yaşlı adamın kesik başı aranıyor

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...