Tgrt Haber
05 Ağustos 2021 12:44

Ortalık savaş alanına döndü: Çocukların kavgasına büyükler karıştı

İstanbul Bağcılar’da çocuklar arasında başlayan kavgaya bir süre sonra ailelerde karıştı. Kavganın büyümesiyle birlikte ortalık savaş alanına döndü. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Ortalık savaş alanına döndü: Çocukların kavgasına büyükler karıştı
İStanbul,Kavga,Bağcılar,Çocuk

İstanbul Bağcılar'da bilineyen bir nedenden dolayı çocuklar arasında kavga çıktı. Bu sırada siteden çıkan bir grup, kavgaya karışan çocuklardan birini döverek müdahale etti.

BIÇAKLAR VE SOPALAR KONUŞTU

Adem B. isimli bir kişi de sitenin önüne giderek kardeşinin neden dövüldüğünü sorunca kavga büyüdü. Ardından sopa ve bıçaklarla dışarı çıkan grup, Adem B.'ye saldırdı. Adem B.'nin arkadaşları ve yakınlarına durumu haber vermesi üzerine iki grup cadde ortasında birbirine girdi.

POLİS VE BEKÇİLER ZOR AYIRDI

Kavganın büyümesiyle ihbar üzerine olay yerine bekçi ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri ve bekçilerin araya girmeye çalıştığı arbedede iki grup bir süre daha kavgaya devam etti. Daha sonra tarafların sakinleşince kavga sona erdi. Olayda yaralanan 2 kişi, ambulansla hastaneye götürüldü. Tedavileri yapılan yaralılar taburcu edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...