Tgrt Haber
25 Temmuz 2021 21:59

Osmaniye'de deprem oldu | Son depremler

Son dakika haberi: Osmaniye'de gece saatlerinde deprem paniği yaşandı. Düziçi ilçesinde meydana gelen depremin şiddetinin 4,2 büyüklüğünde olduğu açıklandı.

Osmaniye'de deprem oldu | Son depremler
osmaniye,d,deprem

Osmaniye'de gece saatlerinde deprem paniği. AFAD tarafından yapılan açıklamada Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde saat 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği duyuruldu. Depremin 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

 

3,4 İLE DE SALLANMIŞTI

Osmaniye akşam saatlerinde sallandı. Şehrin Düziçi ilçesinde 3,4 büyüklüğünde deprem oldu.

ÇEVRE İLLERDE DE HİSSEDİLDİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'nın merkez üssünü Düziçi ilçesi olarak belirlediği deprem, saat 20.57’de meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğindeki deprem, Düziçi ilçesinin yanı sıra, kent merkezi ve çevre ilçelerde de hissedildi.

Kısa süreli paniğe yol açan deprem sonrası ilk belirlemelere göre, herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadığı öğrenildi.

SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...