Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Aralık 2021 17:34

Genç kadını otel odasında vahşice öldürmüştü: Bağlayıp Ellerimle boğdum

Şişli'de bir otel odasında eller ve ayakları bağlanmış, yüzü ise kol, bandıyla sarılmış yabancı uyruklu genç kadının katil zanlısı suçunu itiraf etti. Cinayeti kıskançlık sebebiyle işlediğini söyleyen zanlı ifadesinde, “Koli bandıyla ağzını, ellerini bağladım, ellerimle boğdum” dedi.

Genç kadını otel odasında vahşice öldürmüştü: Bağlayıp Ellerimle boğdum
şişli,,otel odası,,cinayet,,turist,

Şişli'de bir kadın turistin vahşice öldürülmesi olayının ardından gözaltına alınan ve 17 yaşında olduğu söylenen zanlı, sorgusunda cinayeti itiraf etti. Yaşının 27 olduğu öğrenilen zanlı, korkunç detayları soğukkanlılıkla anlatırken cinayet sebebinin ise kıskançlık olduğunu belirtti.

Şişli’de, Tunuslu Mariyam Aloui Ep Guitni otel odasında vahşice öldüren yabancı uyruklu Mohammad O.E.A.’nin emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini söyleyen zanlının itirafları kan dondurdu.

Genç kadını otel odasında vahşice öldürmüştü: Bağlayıp Ellerimle boğdum
Üsküdar'da yakalanan zanlının otele sahte kimlikle giriş yaptığı öğrenildi.

"SANA MASRAF ETTİ, BENİ NASIL İSTEMEZSİN"

Öldürülen Mariyam Aloui Ep Guitni ile Mohammad O.E.A.’nın sosyal medya üzerinden tanıştığı ve birkaç aydır birlikte oldukları öğrenildi. Zanlının iddiasına göre, olayın yaşandığı gece Mariyam Aloui Ep Guitni ona kendisini artık istemediğini söyledi. Bunun üzerine sinirlenen zanlı, “Ben sana masraf ettim, telefon aldım sen beni nasıl istemezsin” dedikten sonra, kadınla zorla birlikte oldu. Ardından Mohammad O.E.A. otel odasında bulduğunu öne sürdüğü koli bandıyla Tunuslu kadının ağzını, ellerini ve ayaklarını bağlayıp, elleriyle boğdu.

Genç kadını otel odasında vahşice öldürmüştü: Bağlayıp Ellerimle boğdum

TELEFONUNUN ŞİFRESİNİ ÖĞRENMEYE ÇALIŞTI

Öldürdüğü kadının kendisini aldattığını düşünen zanlı daha sonra, kadının telefonunu incelemek istedi. Ancak şifresini bilmediği için telefonu açamadı. Zanlının, bunun üzerine kadının kız arkadaşlarını arayarak şifresini öğrenmeye çalıştığı belirlendi.

BOYNUNDAKİ İZLER ELE VERDİ

Mohammad O.E.A.’nın Şişli’deki otele giriş yaparken, sahte bir kimlik kullandığı ortaya çıktı. Kimlikteki bilgilerde 2004 doğumlu olarak görülen zanlının, aslında 1994 doğumlu olduğu öğrenildi.Öte yandan, şüphelinin şubeden adliyeye sevk edildiği esnada boynunda görülen izlerin de, kendisine direnmeye çalışan Mariyam Aloui Ep Guitni’ye ait olduğu belirlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...