Tgrt Haber
07 Eylül 2021 20:37

Otel kaydıyla yakalanan korona hastası gence ceza

İzmir'den memleketi Kırıkkale'ye gezmeye gelen Umut Ü, otele yerleştikten sonra PCR testi yaptırdı. Testi pozitif çıkan gen, karantinayı ihlal edip sokağa çıkınca, otel kaydından durumu öğrenen polislere yakalandı. Savunması ise "Mesaj gelmedi, bilmiyordum" oldu.

Otel kaydıyla yakalanan korona hastası gence ceza
İzmir,PCR testi,Kırıkkale

Kırıkkale Valiliği koordinesinde yeni tip korona virüsle mücadele kapsamında denetimler yapılıyor. İl Salgın Denetim Merkezi ekipleri, pozitif vaka artışının önüne geçmek için çalışmalarını 24 saat esasına göre sürdürüyor.

İzmir'den memleketi Kırıkkale'ye gezmeye gelen Umut Ü, konaklamak için bir otele yerleşti. Otele kayıt yaptırdıktan bir gün sonra hastaneye PCR testi veren Umut Ü., sonucu beklemeden karantina kuralını ihlal ederek sokağa çıktı.

MESAJ GELMEDİ, BİLMİYORUM

Otel sistemi üzerinden de "izlenimi devam ediyor" uyarısı polis merkezine düştü. Polis, durumu İl Salgın Denetim Merkezi (İSDEM) ekiplerine bildirdi.

Filyasyon ekiplerine "Mesaj gelmedi, bilmiyordum" dese de 4 bin 50 lira idari para cezasından kurtulamayan Umut Ü., İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı yurtta karantinaya alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...