Tgrt Haber
01 Aralık 2021 10:43

Otel odasında şüpheli ölüm

İstanbul’da bir otelde kalan yabancı uyruklu kadın odasında ölü bulundu. Polis Kırgızistan uyruklu kadının ölümüyle ilgili inceleme başlattı.

Otel odasında şüpheli ölüm
istanbul,,otel,,ölüm,

İstanbul’da Kırgızistan uyruklu bir kadın kaldığı otelde ölü bulundu. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Olay, Osmanbey’de bulunan bir otelde yaşandı. Kırgızistan uyruklu 50 yaşındaki R.I. isimli bir kadından bir süre haber alınamayınca otel görevlisi kadının odasına kontrol etti. Hareketsiz halde yattığı görülünce polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Otele gelen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Adli tabibin ölümü şüpheli bulunca olay yeri inceleme ekipleri odada çalışma başlattı. İncelemelerin ardından morga kaldırılan kadının cansız bedeni incelenecek ve kesin ölüm nedeni belli olacak.

Öte yandan iştahsızlık nedeniyle yemek yiyemediği kadının arkadaşları tarafından hastaneye götürüldüğü bilgisine ulaşılırken polis, ölümle ilgili inceleme başlattı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...