Tgrt Haber
16 Aralık 2021 08:16

Otel odasında kanlar içinde bulunmuştu! Katil zanlısını annesi ihbar etti

Kocaeli’de kimliği bilinmeyen bir şüpheli ile otele gelen bir kadın otel odasında kanlar içinde ölü bulundu. Başına darbe aldığı belirlenen ve cinayete kurban gittiği düşünülen kadının katil zanlısını annesi ihbar etti.

Otel odasında kanlar içinde bulunmuştu! Katil zanlısını annesi ihbar etti
kocael,cinayet,otel

Kocaeli'de kimliği tespit edilemeyen bir şüpheli ile birlikte otele gelen kadın, otel görevlileri tarafından kanlar içinde ölü bulundu. Başına sert bir darbe aldığı tespit edilen ve cinayete kurban gittiği ihtimali üzerinde durulan kadının katil zanlısını annesi ihbar etti.

KANLAR İÇİNDE BULUNDU

Olay, Darıca ilçesi Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bulunan bir otelde yaşandı. Yabancı uyruklu Lola Ibatova isimli bir kadın, otel görevlileri tarafından odada kanlar içerisinde hareketsiz halde yatarken bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri yaptıkları tetkikler sonucunda kadının öldüğünü tespit etti.

CİNAYET ŞÜPHESİ

Polis ise kamera kayıtlarını inceledi. Kadının otele bir şahısla geldiği, ancak şahsın odadan tek çıktığı belirlendi. Başın aldığı sert darbeyle hayatını kaybettiği belirlenen kadının cinayete kurban gittiği ihtimali üzerinde duran polis, otele kadınla birlikte gelen şahsı bulabilmek için çalışma başlattı. Kadının cansız bedeni, polis ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

Otel odasında kanlar içinde bulunmuştu! Katil zanlısını annesi ihbar etti

ANNESİ OĞLUNU İHBAR ETTİ

Öte yandan polis ekipleri, kadınla birlikte otele gelen zanlının annesinden ihbar aldı. Polisi arayan anne oğlunun teslim olacağını ve evde olduğunu söyledi. Adrese giden polis, şahsı gözaltına alarak ifadesini almak için karakola götürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...