Tgrt Haber
01 Aralık 2018 11:29

Otelde rezalet! Uyandığında yanında kocası yerine başkasını buldu...

Dünyanın en çok ziyaret edilen tropikal bölgeleri arasında yer alan Bahamalar, bu sefer kötü bir haberle gündemde.

Otelde rezalet! Uyandığında yanında kocası yerine başkasını buldu...
bahama,,bahamalar,,otel,

Ashley Reid ve kocası Jeffrey Pascarella, 15 Nisan 2016’da yaşadıkları iğrenç olay yüzünden kaldıkları otele dava açtı. Orada evlenen çift, 30 milyon dolar (yaklaşık 155 milyon TL) tazminat istiyor. 

32 yaşındaki Ashley Reid, kendisiyle aynı yaştaki sevgilisiyle birlikte iki buçuk sene önce Bahamalar’da tatile çıktı. Tatil sırasında odada kalırlarken, Pascarella banyoya girdi; Reid ise uyuyakaldı. Otel çalışanlarından birinin taciziyle uyanan kadın, bağırarak saldırganı kaçırmayı başardı. Elleriyle kadına saldıran otel çalışanı, daha sonra yaptığını kabul ederek özür diledi.

Olayın üzerinden iki buçuk sene geçtikten sonra, çift otele dava açmaya karar verdi. Saldırının hemen ardından davetlileri üzmemek için düğün yaptıklarını, ancak bu travmayı atlamadıklarını vurguladılar. Saldırganın kovulmadığını belirterek, yaşananlardan dolayı oteli suçladılar. Haberin İngiltere ve ABD’deki yayın organlarında yayılması üzerine, otel açıklama yayımladı. Açıklamada, saldırganın kovulduğu ve kendilerine karşı medya kampanyası başlatıldığı ifade edildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...