Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Kasım 2021 21:00

Otobüs kazasında hayatını kaybedenler için Erdoğan'dan taziye

İstanbul'dan hareket eden Kuzey Makedonya plakalı bir yolcu otobüsünün Bulgaristan'ın başkenti Sofya’da yaptığı kazada 12'si çocuk en az 46 kişi yanarak ölmüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayatı kaybedenler için bir taziye mesajı paylaştı.

Otobüs kazasında hayatını kaybedenler için Erdoğan'dan taziye
recep tayyip erdoğan,kuzey makedonya,sofya,otobüs

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sofya yakınlarında meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden Kuzey Makedonya vatandaşları için Twitter adresinden taziye mesajı paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın taziye mesajı şu şekilde:
İstanbul’dan Üsküp’e seyahat ederken elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Kuzey Makedonyalı kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyorum. Kuzey Makedonya Hükûmetine ve halkına başsağlığı, yaralı kardeşlerimize acil şifa dileklerimi iletiyorum.

Otobüs kazasında hayatını kaybedenler için Erdoğan'dan taziye

NE OLMUŞTU?

İstanbul'dan hareket ederek Bulgaristan'ın başkenti Sofya’nın batısında, Kuzey Makedonya plakalı bir yolcu otobüsünün alev yanması sonucu, 46 kişi yanarak ömüş, 7 kişi de yaralanmıştı. Kazada hayatı kaybedenlerin 12'sinin çocuk olduğu belirlenmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...