Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Temmuz 2021 19:28

Otobüs şoförü tartıştığı yolcuyu tekme tokat dövdü

Kocaeli'de bir yolcu otobüsü şoförü, tartıştığı yolcuya tekme tokat saldırdı. Saldırı anı kameralara kaydedilirken, şoför hakkında soruşturma başlatıldı.

Otobüs şoförü tartıştığı yolcuyu tekme tokat dövdü
otobüs,şoför,yolcu,dayak,kocaeli

Kocaeli'de otobüs şoförü ile yolcunun kavgası sosyal medyaya damga vurdu. İzmit ilçesinde kent merkezi ile Gündoğdu Mahallesi arasında sefer yapmakta olan otobüste seyahat eden yolcu, durakta durmadığı gerekçesiyle otobüs şoförüne tepki gösterdi. Şoför durakta durması için butona basılması gerektiğini söyleyince yolcu tepkisini sürdürdü.

Kısa sürede büyüyen tartışma sonrası ikili araçtan aşağı indi. Otobüs şoförü yolcuyu tekme tokat darbederken, çevredeki vatandaşlar kavgayı ayırmaya çalıştı. Olay anı yurttaş kamerasına saniye saniye yansıdı.

Otobüs şoförü tartıştığı yolcuyu tekme tokat dövdü

SALDIRGAN SÜRÜCÜYE SORUŞTURMA

Tepkilerin hedefi haline gelen otobüs şoförü hakkında soruşturma açılırken, Ulaşımpark A.Ş.'den konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Daha önce onlarca kez ‘hayata, insana ve canlıya’ dokunarak göğsümüzü kabartan toplu taşıma personelimiz kent halkının daha konforlu ve rahat ulaşım imkanı için yoğun bir tempo ile çalışmaktadır. Ancak çalışma arkadaşlarımızdan bir tanesi ne yazık ki üzüntü veren ve asla tasvip etmeyeceğimiz bir olaya sebebiyet vermiştir. Bugün saat 13.20 sularında Gündoğdu bölgesinde bir sürücümüzün karıştığı hadiseyi üzüntü ile tespit ettik. Asla kabul etmeyeceğimiz ve göğsümüzü çok defa kabartan sürücü arkadaşlarımızı da zan altında bırakan bu davranış için, sürücü hakkında idari soruşturma başlatılmıştır.

GÖREVDEN EL ÇEKTİRİLDİ

Soruşturma kapsamında ise olaya karışan sürücü, soruşturma tamamlanıncaya değin görevden el çektirilmiştir. Bu kapsamda başlatılan soruşturma en kısa sürede sonuçlandırılacak ve kamuoyu ile ayrıca paylaşılacaktır. Ulaşımpark AŞ olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da insana ve canlıya değer veren anlayışımızı kararlılıkla sürdüreceğimizi belirtmek isteriz. Yaşanılan bu talihsiz olaydan ötürü tüm Kocaeli halkından ve yolcularımızdan özür dileriz.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...