Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Temmuz 2021 19:05

Diyarbakır’da düzensiz göçmenlere operasyon

Diyarbakır Şehirler Arası Otogarında çevik kuvvet polislerinin desteğiyle düzensiz göçmenlere yönelik operasyon gerçekleştirildi. Düzenlenen operasyonda çok sayıda düzensiz göçmen yakalandı.

Diyarbakır’da düzensiz göçmenlere operasyon
Diyarbakır,,göçmen

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince düzensiz göçmenlere yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda çok sayıda göçmen yakalandı. Polisler göçmenlerin yemeklerini yemesini bekledikten sonra araca bindirdi.

Ekipler bu kapsamda çok sayıda göçmenin bulunduğu şehirlerarası otobüs terminaline operasyon öncesi sivil polisler otogar içerisinde ve çevresinde düzensiz göçmenlerin kaldığı yeri tespit ettikten sonra operasyon başlattı.

Diyarbakır’da düzensiz göçmenlere operasyon

POLİS YEMEK YEMELERİNİ BEKLEDİ

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin de katılımıyla düzenlenen operasyonda çok sayıda düzensiz göçmen yakalanırken, hayırseverler tarafından verilen yemeği yiyen bazı göçmenlerin başında bekleyen polis, yemek bitiminin ardından göçmenleri polis aracına bindirdi.

Diyarbakır’da düzensiz göçmenlere operasyon

GÖÇMENLER SINIR DIŞI EDİLECEK

Düzensiz göçmenler, polis ekipleri tarafından Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğüne götürülerek yapılacak işlemlerin ardından sınır dışı edileceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...