Tgrt Haber
24 Temmuz 2021 16:18

Otogarlarda bayram sonrası dönüş hareketliliği

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatılmasının ardından tatil beldelerine akın eden vatandaşlar geri dönüş için otogarlara akın etti.

Otogarlarda bayram sonrası dönüş hareketliliği
Kurban Bayramı,tatil,,trafik,,otogar,

Kurban Bayramı tatilini hafta sonu ile birleştirerek tatil yapan vatandaşların eve dönüşü başladı. Otogarlara akın eden vatandaşlar yoğunluk oluştururken hareketlilik kameralara yansıdı. Ellerinde yiyecek dolu çuvallarla otobüsten inen vatandaşlar, evlerinin yolunu tuttu. Bazıları yolculuklarının uzun sürdüğünü söylerken, bazıları da erken davranarak rahat geldiğini belirtti.

OTOGARDA TAM KAPASİTE ÇALIŞMA

2 bin 600 kilometre yol kat ettiğini anlatan otobüs şoförü İbrahim Bahçıvan, “Gaziantep, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırşehir, Ankara, Bolu, Düzce, Adapazarı ve Esenler’den geçerek geldik. Buradan tekrar devam edip Çorlu’dan geldiğim istikamete gideceğim. 2 bin 600 kilometre yaptım. Yolculuk sıkı bir şekilde devam ediyor. Şu anda tam kapasite çalışıyoruz. Bayram dolayısıyla İstanbul girişleri çok sıkıntılı" diye konuştu.

Otogarlarda bayram sonrası dönüş hareketliliği

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...