Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Kasım 2021 09:20

Çocuklarına araba çarptığını gören aile sinir krizi geçirip otomobile saldırdı

Diyarbakır’da düğün salonundan çıkan bir çocuk, otomobil çarpması sonucu ağır yaralandı. Kaza sonrası çocuğun yakınları sinir krizi geçirip, kaza yapan sürücünün arabasına saldırdı.

Çocuklarına araba çarptığını gören aile sinir krizi geçirip otomobile saldırdı
Diyarbakır,,Kaza,,Düğün salonu,

Diyarbakır’da bulunan bir düğün salonu önünde meydana gelen olayda, ismi öğrenilemeyen bir sürücünün kullandığı otomobil, düğün salonundan çıkan 13 yaşındaki bir çocuğa çarptı. 

OTOMOBİLE SALDIRIP CAMLARINI KIRDILAR

Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan H.E. caddeye fırlarken, kazayı gören çocuğun yakınlarından bazıları çocuğu alarak düğün salonunun karşısındaki özel hastaneye götürdü, bazıları ise otomobile saldırarak camlarını kırdı. Öfkeli kalabalığa olay yerine gelen polis ekipleri müdahale etti. Öfkeli kalabalık ekiplerin müdahalesi sonrası dağıldı.

Yaşanan kısa süreli gerginlik sonrası araç sürücüsü polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Otomobilin çarptığı H.E.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...