Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Eylül 2020 11:48

Otomobil dükkana dalıp merdivenlerde asılı kaldı

Kırıkkale’de sür'atle ilerleyen bir otomobilin kırmızı ışıktaki bekleyen başka bir otomobile arkadan çarpması sonucu 6 kişi yaralandı. İş yerinin kapalı olması olası bir faciayı önlerken, kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Otomobil dükkana dalıp merdivenlerde asılı kaldı
Kırıkkale,kaza

Saat 09.00 sıralarında Kırıkkale-Kayseri kara yolunun 8. kilometresindeki Hurdalık kavşağında, Halil Ç. idaresindeki 42 CYA plakalı 77 plakalı Peugeot marka otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen Hacı Ş.’nin kullandığı 71 EV 012 plakalı Renault Toros marka otomobile arkadan çarptı. Kazanın etkisiyle iki otomobil de hurdaya dönerken 6 kişi de yaralandı. Akıllara durgunluk veren kazada iş yerinin kapalı olması olası bir faciayı önlerken, otomobilin iş yerinin camından içeri girip merdivenlerde asılı kaldığı anlar ise güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi.

İtfaiye yaralıları kurtarmak için zamanla yarıştı
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri araçta sıkışan yaralıları kurtarmak için adeta zamanla yarıştı. Otomobilin tavan kısmı ve kapıları makasla kesilerek yaralılar sıkıştığı yerden güçlükle kurtarıldı.

Kazada yaralanan sürücülerden Hacı Ş., Halil Ç. ile yolculardan Ayşe, Ahmet, Salih ve Ayşe Ş. ambulanslarla kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...