Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Eylül 2020 08:18

Otomobile silahlı saldırı: 1 ölü 1 yaralı

Bağcılar'da cadde üzerinde seyir halindeki bir araca yapılan silahlı saldırı sonucu 1 kişi ölürken bir kişi yaralandı. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişiler ise kayıplara karıştı.

Otomobile silahlı saldırı: 1 ölü 1 yaralı
Bağcılar,,silahlı saldırı

Gece 03.00 sıralarında Mahmutbey Mahallesi Ordu Caddesi üzerinde, caddede seyir halindeki 34 CME 006 plakalı otomobile yanaşan başka bir otomobil araca ateş açmaya başladı. Saldırgan şahıslar geldiklerini araçla birlikte olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Açılan ateş sonucu otomobilde bulunan iki kişi yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri de yaralılara müdahale etti. Yapılan çalışmalar sonucu silahlı saldırıya uğrayan bir kişinin olay yerinde hayatını kaybetti belirlendi.

Otomobile silahlı saldırı: 1 ölü 1 yaralı

Diğer yaralı şahıs ise ambulansla Kanuni Sultan Suleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinden hayatını kaybeden ve ismi öğrenilemeyen kişinin cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis ekipleri ise silahlı saldırıyı gerçekleştiren ve kaçan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...