Tgrt Haber
13 Eylül 2021 15:14

Otomobilin çarptığı genç metrelerce yükseğe uçtu: O anlar kamerada

Mersin'de yolun karşısına geçmek isteyen 14 yaşındaki öğrenci, otomobilin çarpması sonucu metrelerce yükseğe fırladı. O anlar bir güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken kazazede genç ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Otomobilin çarptığı genç metrelerce yükseğe uçtu: O anlar kamerada
mersin,,trafik kazası,,öğrenci,

Mersin'de bir otomobilin çarptığı 14 yaşındaki öğrenci, çarpmanın etkisiyle metrelerce yükseğe fırladı. Ardından yere çakılan genç ağır yaralanırken o anlar, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Bugün öğle saatlerinde Mersin-Antalya D400 karayolunda Erdemli ilçesi Çeşmeli Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, Mersin istikametinden gelen 33 AAJ 261 plakalı otomobil, karşıya geçmeye çalışan yabancı uyruklu 14 yaşındaki lise öğrencisi Mohammed Ali Kusser’e çarptı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Otomobilin çarpması ile havaya fırlayıp yere düşen genç ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı öğrenci ambulansla hastaneye sevk edildi.

Öte yandan kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde otomobilin çarpmasıyla birlikte öğrencinin metrelerce havaya fırlayıp yere düşüp sürüklenmesi yer aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...