Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ocak 2020 14:00

Öz annesini öldürdükten sonra cansız bedenini böyle taşıdı

Arnavutköy'de tartıştığı annesini başına keserle vurarak öldüren zanlı ve cansız bedeni ortadan kaldırmasına yardım eden bir kişi adliyeye sevk edildi. Katil zanlısı ve arkadaşının cinayetin ardından cansız bedeni taşıdıkları anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Öz annesini öldürdükten sonra cansız bedenini böyle taşıdı
Arnavutköy

Geçtiğimiz pazartesi günü polis ekiplerince, Arnavutköy’de ormanlık alanda Melahat İştir isimli kadına ait olduğu tespit edilen cansız beden bulunmuş, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekiplerin çalışmaları neticesinde kadını öldüren kişinin oğlu, Batuhan Ü. olduğu tespit edilmişti. Katil zanlısı ve cesedi ortadan kaldırmasına yardım ettiği öğrenilen Batuhan Ü.’nün arkadaşı Furkan S. Kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Başına keserle vurarak öldürmüştü
Gözaltına alınarak emniyete götürülen katil zanlısı Batuhan Ü. cinayeti itiraf ederek, olay günü eve geldiğinde annesini tanımadığı bir erkekle gördüğünü, erkek şahısın gittikten sonra annesiyle tartışmaya başladığını söylemişti. Batuhan Ü. ifadesinin devamında, tartışma sürerken annesinin başına keserle vurduğu ve annesinin bu darbeyle öldüğünü, bunun üzerine arkadaşı Furkan S.’yi çağırarak kendisinden yardım istediğini ve birlikte cansız bedeni battaniyeye sarıp Arnavutköy’e götürüp gömdüklerini belirtmişti. Katil zanlısının bir hafta boyunca cesetle aynı evde yaşadığı öğrenildi.

Şüpheliler adliyeye sevk edildi
Esenler’de ikamet ettiği, daha önce iki evlilik yapıp ayrıldığı, iki eşinden de birer çocuğu olduğu öğrenilen Melahat İştir’i başına keserle vurarak öldüren Batuhan Ü. ve cansız bedeni ortadan kaldırmasına yardım ettiği belirlenen arkadaşı Furkan S., emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.
Cinayetin ardından cansız bedeni battaniyeye sarıp taşıdılar
Öte yandan güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Batuhan Ü. ve arkadaşı Furkan S.’nin cinayetin ardından, Melahat İştir’in battaniyeye sarılmış cesedini taşıdığı anlar görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...