Tgrt Haber
10 Ocak 2022 17:20 - Güncelleme : 18 Mart 2022 14:33

Ozan Kapılan Kimdir?

Son zamanlarda şarkılarıyla gündeme gelen ve dikkatleri üzerine çeken genç şarkıcı Ozan Kapılan, Adana’da dünyaya geldi. Küçük yaşlardan beri müziğe ilgisi olan, bu nedenle çalışmalarını bu minvalde sürdüren Kapılan, çeşitli şarkıların coverlarını hazırladı. Bunun yanı sıra söz ve bestesini kendisinin hazırladığı şarkıları da bulunuyor. Özellikle gençlerin ilgisini çeken ve sesiyle ön plana çıkan Ozan Kapılan kimdir?

Ozan Kapılan Kimdir?
Adana,

Ozan Kapılan, 22.02.2002 tarihinde Adana Yüreğir’de dünyaya geldi. Boyu 1.80, kilosu ise 78’dir. Balık burcunda olan Kapılan, burcunun özelliklerini bünyesinde taşıyor. Olaylara sabırla yaklaşmakta ve olaylar karşısında sakinliğini korumaktadır. Bunun yanı sıra Kapılan uysal bir karaktere sahiptir ve sahip olduğu özellikle dikkatleri üzerine çekmektedir.

Futbolla ilgilenen Kapılan, Adana Demirsporludur fakat fanatik de değildir. Müzik sektöründe aktif bir şekilde bulunmakla birlikte farklı alanlara da ilgi duymaktadır. Küçük yaşlardan itibaren müziğe büyük bir ilgi duyan Kapılan, zamanla bu alanda önemli atılımlar gerçekleştirmiştir. 

ÜNİVERSİTEDE EĞİTİMİNE DEVAM EDİYOR

Müzik dünyasının genç ve ilgi çeken isimlerinden bir tanesi olan Ozan Kapılan, ilkokul ve ortaokulu Öğretmen Zeynep Erdoğdu İlkokulunda okudu. Teknoloji Lisesinde ise lise eğitimini tamamlayan Kapılan, daha sonra üniversite eğitimine başladı. Halihazırda Çağ Üniversitesinde Bankacılık ve Sigortacılık eğitimini sürdürmektedir.

Müzik hayatında da aktif bir şekilde yer alan ve bu konuda değerli çalışmalarda bulunan Kapılan, üniversite eğitiminin yanı sıra yeni şarkılar çıkarma hazırlığını da sürdürmektedir. Bu kapsamda, sektörde atmış olduğu adımlarla ön plana çıktığını söylemek olanaklıdır.

Ozan Kapılan Kimdir?
Küçük yaşlarından beri müzikle ilgilenen Ozan Kapılan, 14 yaşında abisinden etkilenerek gitar çalmaya başlamıştır.

KÜÇÜKLÜĞÜNDEN BERİ MÜZİKLE İLGİLENİYOR

Küçük yaşlarından beri müzikle ilgilenen Ozan Kapılan, 14 yaşında abisinden etkilenerek gitar çalmaya başlamıştır. 15 yaşına geldiğinde ise sahne almış ve profesyonel ses eğitimleri almıştır. Böylelikle müzik alanında profesyonelleşmeye başlayan Kapılan, çalışmalarına çok daha etkili bir şekilde devam etmiştir.

17 yaşında konserlerine başlayan Ozan Kapılan, özellikle gençlerin ilgisini çekmektedir. Ahmet Kaya’nın bir şarkısını single çıkartan ünlü şarkıcı, halihazırda yeni bir şarkı için hazırlanmaktadır. Ayrıca Eylül adlı şarkısına klip de hazırlamıştır. Çalışmalarını profesyonel bir şekilde sürdüren Kapılan, yeni şarkılar çıkarmak için hazırlıklarına devam etmektedir. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...