Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ekim 2021 15:23

Pandemi destek parası kimlere veriliyor? 1100 TL sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır?

Pandemi nedeniyle zor şartlar altında yaşan ailelere, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 1100 TL yardım yapılıyor. Pandemi destek parası başvuru ekranı hala açık olduğu için vatandaşlar başvuruda bulunabiliyor. Peki 1100 TL sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır? Pandemi destek parası bitti mi?

Pandemi destek parası kimlere veriliyor? 1100 TL sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır?
pandemi destek parası,,pandemi,,Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı,

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanlığı pandemi nedeniye ihtiyaç sahiplerine 1100 TL pandemi parası veriyor. Geçtiğimiz sene 1000 TL olarak verilen miktar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın pandemi destek ödemesini 100 TL artırmasıyla 1100 TL oldu. 1100 TL sosyal yardım başvurusu için araştırma yapan vatandaşlar ''Pandemi destek parası kimlere veriliyor? 1100 TL sosyal yardım başvurusu bitti mi?'' sorularının cevabını arıyor.  

1100 TL PANDEMİ YARDIM BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?  

Covid-19 salgını sebebiyle ekonomik alanda sıkıntılar yaşayan kişilere her ay Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 1.000 TL destek ödemesi gerçekleştiriliyor. Pandemi destek ödemesi başvuruları e-devlet üzerinden yapılıyor. E-Devlet üzerinden Pandemi Sosyal Destek Başvurusu için; 

  • TC Kimlik Numaranızın son hanesine göre; 
  • 0- Pazartesi 
  • 2-Salı 
  • 4-Çarşamba 
  • 6-Perşembe 
  • 8- Cuma günlerinde başvurularınızı yapabilirsiniz. 

Pandemi destek parası kimlere veriliyor? 1100 TL sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır?

PANDEMİ DESTEK PARASI SONUÇ SORGULAMA NASIL YAPILIR?  

E-Devlet üzerinden 1100 TL sosyal yardım parası sorgulamak için aşağıdaki bağlantı üzerinden e-Devlet hesabınıza giriş yapın. Daha sonra arama butonu üzerinden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sayfasından "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" bölümüne gelin. Daha sonra sorgulamak için butona tıklayın. Sosyal yardım başvuru sorgulama ekranı da başvuru ekranı ile aynı sayfada yer almaktadır. Dolayısıyla başvurunuzu tamamladıktan sonra detayları başvuru sayfasından görebilirsiniz. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...