Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Haziran 2021 15:46

Pandemide canı sıkılan internetten kılıç aldı

Sosyal ilişkileri yoğun olarak yaşayan Türkiye’de sosyal izolasyon ve karantinalar nedeniyle evde canı sıkılan, izlediği dizilerden etkilenenler internetten kılıç ve bıçak siparişi verdi.

Pandemide canı sıkılan internetten kılıç aldı
pandemi,üretici,imalatçı,üretim,ticaret

Sokağa çıkma yasakları ve kısıtlamalar nedeniyle evlerinde canı sıkılanlar, izlediği dizilerin etkisinde kalanlar internetten bol bol kılıç, bıçak siparişi verdi. Yaklaşan kurban bayramıyla birlikte bıçak siparişleri de artarak gelmeye devam ediyor. Denizli’nin Seferihisar İlçesi’ndeki imalatçılar ve satıcılar imalatçılar pandemi yasaklarından sıkılanların siparişlerine yetişemiyor.

Pandemide canı sıkılan internetten kılıç aldı

"AMERİKA İLE DENİZLİ'NİN UZAKLIĞI AYNI"

Ürettiği malları internetten sattığnı söyleyen kılıç bıçak ustası Hidayet Akın, şöyle devam etti:

"Pandemi nedeniyle dükkanlar kapanıp evlerden çıkılamayınca can sıkıntısı oluyor. Ayrıca önümüz kurban bayramı ve insanlar internetten siparişler veriyorlar. Pandemide internetten alışveriş artınca üretimimiz de arttı. Çin kapısı kapandı. Dışarıdan da mal gelmiyor. Mal gelmeyince de üretim çoğaldı. Dünya ufaldı, avucunun içine girdi. Amerika ile Denizli Yeşilyuva’nın uzaklığı aynı. Herkes en uç üreticiye ulaştı. Bu çok güzel bir şey. Önceden atölyelerde yirmi kişi çalışırdı. Eskiden, eski abilerimiz zamanında sezon vardı. Üç ay çalışır dokuz ay yatardı. Ama şu anda her atölyede ellişer yüzer kişi üretim yapıyor. Kamyonlarla mal çıkıyor Yatağan’dan, dünyaya hitap ediyor.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...