Tgrt Haber
10 Ekim 2021 21:47

Park yeri kavgasından kaçarken 2 kişiyi ezdi

Ankara’da Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir sürücü, bir kadınla park yeri tartışmasına girdi. Büyüyen tartışma kavgaya dönerken, olay yerinden aracıyla kaçan sürücü biri çocuk 2 kişiyi ezdi.

Park yeri kavgasından kaçarken 2 kişiyi ezdi
Ankara,,park,,tartışma,,kavga,,kaza,

Ankara’da Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir kadınla park yeri tartışmasına giren adam, büyüyen kavgadan kaçarken biri çocuk 2 kişiyi ezdi.

PARK TARIŞMASI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Keçiören’de bulunan Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında saat 15.00 sıralarında, bir adam ve kadın park yeri yüzünden tartışmaya başladı. İkili tartışması vatandaşların da olaya dahil olması sonucunda kısa sürede kavgaya dönüştü.

2 KİŞİYİ EZEREK SÜRÜCÜ KAÇTI

Bir türlü sakinleştirilemeyen adam aracına binerek olay yerinden uzaklaşmak isterken bu esnada aracıyla bir çocuğu ezdi. Yeğeninin ezildiğini gören bir başka kişiye o tarafa doğru koştuğu esnafa aynı araç çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle havaya fırlayan adam yere düşerek kafasını asfalta çarptı. Aracıyla 2 kişiyi ezen adam, olay yerinden hızla uzaklaştı.

AĞIR YARALI ADAM YOĞUN BAKIMDA

Hastane otoparkında gerçekleşen olaya, 112 ekipleri anında müdahale etti. Çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kafasını asfalta çarpan adamın ise beyin kanaması sonucu yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...