Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Nisan 2020 19:13

Pazar girişinde sıkı denetim

​Balıkesir’de kurulan cumartesi pazarına vatandaşlar korona virüse yönelik alınan tedbirler kapsamında ateş ölçer cihazlarıyla kontrolleri yapıldıktan sonra alındı.

Pazar girişinde sıkı denetim
pazar,,koronavirüs,

Balıkesir Valiliğinden yapılan açıklamada pazar yerine giriş yapacak olan vatandaşlarında belirli bir sayıda içeri alınacağı, pazara giriş yapacak vatandaşların sayısnın ise açılan tezgah adedinin 2 katıyla sınırlandırılacağı duyurulmuştu. Balıkesir’de koronavirüs tedbirlerine uyulması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle büyük şehirlerde kapsamı genişletilen tedbirler çerçevesinde çalışmalar artırıldı. Balıkesir merkerzinde kurulan en büyük pazar olma özelliğini taşıyan cumartesi pazarına vatandaşlar sırayla maskeli bir şekilde ve ateşleri ölçülerek alındı. Pazara girmek isteyen 65 yaz üzeri olduğu sanılan bir vatandaş güvenlik görevlilerince kimlik kontrolü yapıldıktan sonra pazar yerine alındı. Altıeylül Belediye tarafından Pazarın çeşitleri yerlerine vayandaşların kullanması için el dezenfektanı konuldu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...