Tgrt Haber
29 Aralık 2020 10:15

Pestil ve köme satışlarına Erdoğan dopingi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cuma günü kendisini takip eden gazetecilere pestil ve köme ikramı sırasında sarf ettiği “Bununla beslenene Covid bulaşmaz, bununla beslenin Covid'den kurtulun” ifadelerinin ardından pestil ve kömenin anavatanı Gümüşhane’de satışlar arttı.

Pestil ve köme satışlarına Erdoğan dopingi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,pestil,köme,Gümüşhane

Türkiye’nin en kaliteli pestil ve kömesinin üretildiği ve 30’dan fazla işletmenin bulunduğu Gümüşhane’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cuma namazı çıkışı Üsküdar’da sarf ettiği ifadelerinin ardından doğal enerji kaynağı olan pestil ve kömeye ilgi arttı.

Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle internet üzerinden pestil ve köme satışlarının adeta patladığını kaydeden Gümüşhane Pestil ve Köme Üreticileri Birliği Başkanı Abdulbaki Kara, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından sonra sektörde 3 gün içerisinde gözle görülür bir şekilde artış yaşandığını söyledi.

Pestil ve köme:

Pestil ve köme satışlarına Erdoğan dopingiPestil ve köme satışlarına Erdoğan dopingiPestil ve köme satışlarına Erdoğan dopingi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...