Tgrt Haber
05 Ekim 2021 18:10

Pişkin hırsız börekçide keyif yaparken yakalandı

Samsun’da 7 ayrı hırsızlık suçundan aranan bir şahıs ekiplerin takibi sonucu bir börekçiden keyif yaparken yakalandı. Yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine götürülürken, "Biz hiç bir zaman yıkılmadık" demesi dikkat çekti.

Pişkin hırsız börekçide keyif yaparken yakalandı
Hırsız,Samsun

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde polis ekipleri tarafından hırsızlık suçundan aranan 42 yaşındaki M.A’nın bir börekçide kahvaltı yaptığı bilgisi alındı.

Börekçiye baskın düzenleyen polis M.A.'yı yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan araştırmada M.A.'nın yaklaşık 1,5 ay içinde 7 ayrı hırsızlık olayına karıştığı ve ayrıca Samsun 2. Sulh Ceza Hakimliği ve Samsun 3. Sulh Ceza Hakimliği tarafından yine hırsızlık suçlarından aranması bulunduğu ortaya çıktı.

“BİZ HİÇ BİR ZAMAN YIKILMADIK”

M.A. adliye çıkışı kendisini görüntüleyen haberciye, "Biz devletin insanlarıyız. Biz hiç bir zaman yıkılmadık. Kötü işlerle de işimiz yok. Allah büyüktür. Her şey düzelecek. Her şey yoluna girecek. Ama yılmayacağım, ayakta duracağım. Siz de büyüklerim olarak beni utandırmayın. Ayaktayım. Yıkılmayacağım" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...