Tgrt Haber
02 Aralık 2021 11:24

Pitbull okuldaki çocuklara saldırdı: 5 öğrenciyi ısırdı

Kocaeli'de bir lisenin bahçesindeki çocuklara saldıran pitbull 5 öğrenciyi yaraladı. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı

Pitbull okuldaki çocuklara saldırdı: 5 öğrenciyi ısırdı
kocaeli,,darıca,,pitbull,

Kocaeli'de okul bahçesine giren pitbull cinsi bir köpek 5 öğrenciyi yaraladı. 

Olay, Darıca ilçesi Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde yaşandı. Beslenmesi yasak olan pitbull, okul saatinde lisenin bahçesine girince öğrenciler büyük panik yaşadı. Pitbull, korkutla etrafa kaçışan öğrencileri kovaladı, yakaladığını ısırdı. Pitbullun saldırına maruz kalan 5 öğrenci yaralandı.

5 ÖĞRENCİYİ ISIRDI

Yaralı öğrenciler okula gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen belediye ekipleri köpeği yakalayarak barınağa götürürken polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

PİTBULL SALDIRISI KAMERADA

Öğrencilerin okul bahçesine giren köpekten kaçışı ve pitbullun bir kız öğrenciyi kovalayıp ısırdığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...