Tgrt Haber
04 Ocak 2022 23:35

Pitbull saldırısına uğrayan minik Asiye’den iyi haber geldi! Ameliyatı yapan Ömer Özkan son durumu anlattı

Gaziantep’te site içerisinde oyun oynarken pitbull köpeğinin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki küçük Asiye’nin sağlık durumu ile ilgili son gelişmeyi baba Hüseyin Ateş, TGRT Haber’de yayımlanan Yeşim Salkım ile Şeffaf Masa programında anlattı. Programa katılan diğer isimlerden biri olan ve minik Asiye'yi ameliyat eden Prof. Dr. Ömer Özkan, hayati tehlikenin büyük ölçüde geçtiğini söyledi.

Pitbull saldırısına uğrayan minik Asiye’den iyi haber geldi! Ameliyatı yapan Ömer Özkan son durumu anlattı
gaziantep,pitbull,asiye,köpek saldırısı,minik asiye,asiye sağlık durumu,Ömer Özkan

Gaziantep’te oturdukları sitenin bahçesinde Pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısı sonucunda ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş, sevk edildiği Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde 4 saatlik doku operasyonu oldu. Sırtından ve bacağından alınan dokuların nakledildiği Asiye, çocuk yoğun bakım servisine alındı. Operasyonun 50'nci saatinde Asiye'nin uyandırılma süreci başladı. Tamamen uyandırılan Asiye, yoğun bakımdaki cihaz desteğinden de ayrılarak normal servise alındı. Normal odaya alındıktan sonra ilk olarak oyuncak ve hamburger isteyen minik Asiye’nin sağlık durumu ile ilgili son durumu baba Hüseyin Ateş, TGRT Haber’de yayımlanan Yeşim Salkım ile Şeffaf Masa programında anlattı.

MİNİK ASİYE TEKRAR AMELİYAT OLACAK

Baba Ateş, kızının sağlık durumunun iyiye gittiğini açıklarken, kızının yavaştan konuşmaya başladığını söyledi. Hüseyin Ateş, Asiye’nin önümüzdeki günlerde tekrar ameliyat olacağını belirtirken hükümete verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. 

Pitbull saldırısına uğrayan minik Asiye’den iyi haber geldi! Ameliyatı yapan Ömer Özkan son durumu anlattı

“ASİYE DARBELERİN ÇOĞUNU KAFASINA ALDI”

Baba Hüseyin Ateş sözlerini şöyle sürdürdü;
Devletimiz gereken neyse fazlasıyla yaptı. Asiye şuan tam net olarak konuşamadığı için kendisinin nasıl olduğunu bilmiyor. Önümüzdeki günlerde tekrar ameliyat olacak. Ondan sonra gereken şeyler zamanla yapılacak. Darbelerin çoğunu kafasına aldı.

“EŞİM DURUMU ÇOCUĞA YANSITMAMAYA ÇALIŞIYOR”

Yeşim Salkın’ın Asiye’nin annesinin durumunu sorması üzerine Baba Hüseyin Ateş, “Eşimin psikolojisi bozuldu ama bunu çocuğa yansıtmamaya çalışıyor” ifadelerini kullandı. 

“KÖPEKLER SON ZAMANLARDA ÇOK HIRÇIN OLMUŞTU”

Olayın nasıl meydana geldiğini anlatan Baba Hüseyin Ateş, “Benim çalıştığım iş yerinde ben bina görevlisiydim. Ben o gün temizlik yapıyordum. Köpekler patronum ve patronumun arkadaşınındı. Saldırıdan birkaç gün önce bizim orda başka bir süs köpeklerine saldırmışlardı. Normalde güvenlik görevlisinin olduğu yere yer yapmışlardı. Köpekleri küçükken getirdiler ve tahminen 7-8 aydır bakıyorlardı. Köpeklere eğitim aldırmıyorlardı. Son zamanlarda çok hırçın olmuşlardı. Hatta bina sakinleri şikayet etmişlerdi. Bundan dolayı bazen köpeklerini saklıyorlardı” şeklinde konuştu. 

"KULAĞINDA CİDDİ ŞEKİLDE YARALANMA VAR"

Asiye’yi ameliyat eden Prof. Dr. Ömer Özkan, Asiye’nin son durumunu anlattı. Özkan, “Asiye bize Antep’ten geldiği zaman ciddi bir yaralanması vardı. İleri bir doku ve tedavi süreci için buraya geldiler. İlk ameliyatını geçtiğimiz haftalarda yaptık. Sonraki operasyonları da sırası ile yapacağız. Kulağı ciddi şekilde yaralandı. Kulağı kurtarabilir miyiz diye arkadaşlarımız yoğun bir çalışma içerisinde olacak. Asiye hayati tehlikesini büyük oranda atlattı" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...