Tgrt Haber
10 Nisan 2019 16:48

PKK şüphelisi, Yunanistan'a kaçarken yakalandı

Edirne'nin Meriç ilçesinde yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçme hazırlığında olan 1'i PKK/KCK üyeliğinden aranan 3 kişi, sınır birliği askerlerince 1'inci Derece Askeri Yasak Bölge'de yakalanarak, gözaltına alındı.

PKK şüphelisi, Yunanistan'a kaçarken yakalandı
pkk,,meriç,

Meriç ilçesine bağlı Seren köyünde sınır birliği askerlerince yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçme hazırlığında olan 3 kişi, 1'inci Derece Askeri Yasak Bölge'de yakalanarak, gözaltına alındı. Jandarma komutanlığı ekiplerine teslim edilen şüphelilerin, 'PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan aranan M.İ. (31), çeşitli mahkemelerde hakkında 'suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve kasten öldürme' ile 'uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama' suçlarından açık dava dosyaları bulunan Ş.H. (24) ve hakkında bir mahkemece 'adli kontrol kararı' bulunan U.B. (31) oldukları belirlendi. Şüphelilerin jandarmadaki sorgularının sürdüğü bildirildi.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...