Tgrt Haber
08 Ağustos 2021 10:53

PKK'ya bir darbe daha! 6 terörist etkisiz hale getirildi

Öldürülen teröristlerin arasında 5 Ağustos’ta bölgedeki bir iş makinesi ile ambulansa yönelik yapılan ve iki kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştiren teröristin olduğu belirlendi

PKK'ya bir darbe daha! 6 terörist etkisiz hale getirildi
Suriye,Mehmetçik,terörist

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'nin kuzeyinde 6 teröristi etkisiz hale getirdi. Öldürülen teröristlerin arasında 5 Ağustos’ta bölgedeki bir iş makinesi ile ambulansa yönelik yapılan ve iki kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştiren teröristin olduğu belirlendi.

6 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Tel Rıfat doğusunda bulunan Zavyan ve Shaalah bölgeleri ile Tel Cican ve Tel Unayb bölgelerine yapılan meşru müdafaa ve cezalandırma atışları sonrası 6 terörist etkisiz hale getirildi.

Etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin 5 Ağustos’ta bölgedeki bir iş makinesi ile ambulansa yönelik yapılan ve iki kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştirdiği belirlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...