Tgrt Haber
28 Temmuz 2021 23:03

Polatlı'da kışlaya sabotaj girişiminde bulunan PKK'lı yakalandı

Ankara'nın Polatlı ilçesindeki Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı'na sabotaj girişimi son anda önlendi. Kışla dışındaki otları yakarak yangın çıkarmaya çalışan şüpheli bir şahıs yakalandı. Gözaltına alınan şahsın PKK sempatizanı olduğu ortaya çıktı.

Polatlı'da kışlaya sabotaj girişiminde bulunan PKK'lı yakalandı
kışla,yangın

Başkent Ankara'da akşam saatlerinde askerleri alarma geçiren bir olay yaşandı.

VATANDAŞLAR YAKALADI

K.Ü.Y. (28) adlı bir şahıs, Polatlı'daki Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı sınırları içindeki otları tel örgülerin arasından tutuşturak yangın çıkardı. Nöbet tutan askerlerin ihbarı üzerine kışladaki itfaiye aracı ve belediyeye ait itfaiye ekipleri olay yerine geldi. Ekipler kısa sürede yangına müdahale ederek yangını büyümeden söndürdü. Yangın sonucu kışla arazisindeki bazı ağaçlar zarar görürken, kaçmaya çalışan K.Ü.Y. adlı şahıs vatandaşlar tarafından yakalandı.

PKK SEMPATİZANI ÇIKTI

Polis ekiplerinin gözaltına aldığı zanlının birçok suçtan sabıkası olduğu belirlendi. Zanlının ayrıca sosyal medya hesaplarından devlet büyüklerine hakaretler yağdırdığı, onlar adına sahte hesaplar açtığı tespit edildi. Bunların yanı sıra PKK yanlısı videolar çeken şahsın Türk bayrağına küfürler ettiği, son olarak Polatlı'da bir yeri daha aynı şekilde yakma girişiminde bulunurken yakalandığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...