Tgrt Haber
11 May 2021 20:45

Polis baskınına rağmen rahatlarını bozup oyunu bırakmadılar

Kocaeli’nde ruhsatsız bir kafede yasakların ihlal eden 12 kişi polis tarafında aniden düzenlenen baskınla yakalandılar. Polis ekiplerinin baskın yapmasına rağmen 2 kişinin oyun oynamaya devam etmesi dikkat çekti.

Polis baskınına rağmen rahatlarını bozup oyunu bırakmadılar
Polis,,Kocaeli,,Baskın,,Oyun,,Ceza,

Kocaeli’nde ruhsatsız bir kafede yasakların ihlal eden 12 kişi polis tarafında aniden düzenlenen baskınla yakalandılar. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri İzmit ilçesinde, bir kafede korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan kısıtlamalara uyulmadığı yönünde ihbar aldı. İhbarı değerlendiren ekipler, kafeye baskın düzenledi.

BASKINA RAĞMEN OYUN OYNAMAYA DEVAM ETTİLER

Baskında, ruhsatsız faaliyet gösteren kafe içerisinde yapılan kontrollerde 12 şahsın sosyal mesafe kuralını, maske takma zorunluluğunu ve sokağa çıkma yasağını ihlal ederek playstation ve okey oynadıkları, ayrıca kafe içerisinde nargile içilmesine müsaade edildiği tespit edildi.

HAKLARINDA İDARİ İŞLEM YAPILDI

Polisin baskınına rağmen playstation oynayan 2 kişinin rahatlarını hiç bozmamaları ve oyun oynamaya devam etmeleri ise dikkat çekti. Ekipler tarafından işletme sahibi ve şahıslar hakkında idari işlem yapıldığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...