Tgrt Haber
26 Mart 2022 13:38 - Güncelleme : 26 Mart 2022 13:51

Polise kafa tutan kafadarların acı sonu! Ortalığı birbirine kattılar

Kiraladıkları otomobille şehir dışına çıkan iki kardeş, polisin dur ihtarına uymayınca işler karıştı. Uzun süren kovalamacanın sonunda hem polis ekipleri hem de kafadar kardeşler kaza yapınca kovalama sona erdi.

İstanbul’dan kiraladıkları araçla Kocaeli’ne gelen ve alkol aldıktan sonra yeniden şehir dışına çıkmak isteyen iki kardeş, polisin dur ihtarına uymayınca kaza kaçınılmaz oldu. Uzun süren kovalamacanın ardından hem polis hem de kardeşler kaza yaptı.

İstanbul’dan araç kiralayan Ö.Z ve B.K, 34 EPZ 501 plakalı Wolksvagen marka otomobil ile Kocaeli'ne geldi. Alkol alan ve il sınırları dışına çıkan iki arkadaşı polis ekipleri TEM otoyolunda durdurmak istedi.

Polise kafa tutan kafadarların acı sonu! Ortalığı birbirine kattılar

ŞEHRİ BİRBİRİNE KATTI

Ekiplerin uyarılarını dinlemeyen sürücü Ö.Z., kaçmaya başladı. Gişelerden çıkan iki arkadaş için uzun süre kovalamaca yaşandı. D100 karayolundan Kartepe istikametine giden araç adeta şehri birbirine kattı. Otomobili kovalayan polis ekibi, Kartepe İstasyon Mahallesi Serüven Sokak’ta boş araziye uçtu. Polisten kaçan araçta kaza yapınca iki arkadaş yakayı ele verdi.

Polise kafa tutan kafadarların acı sonu! Ortalığı birbirine kattılar

ALKOLLÜ OLDUKLARI ORTAYA ÇIKTI

34 EPZ 501 plakalı Wolksvagen marka otomobilin sürücüsü Ö.Z. ve yanında bulunan arkadaşı B.K. yaralandı. İki arkadaşın alkollü olduğu öğrenildi. Polis ekipleri tarafından sağlık ekiplerine ihbarda bulunuldu. Yaralılar polisin gözetiminde Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...