Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Mart 2022 10:29 - Güncelleme : 30 Mart 2022 10:36

'Dur' ikazına uymayıp kaçtı, yakalanacağını anlayınca uyuşturucu hapı yuttu

Kırıkkale'de polisin "dur" ihtarına uymayan şahıs, yakalanacağını anlayınca üzerinde bulunan uyuşturucu hapı yuttu. Yakalanan şahıs ile beraberindeki 2 şüpheli kadın gözaltına alındı.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Kırıkkale'de Yunus timleri, Ovacık Mahallesi İzmir Caddesi'nde sürdürdükleri devriye görevi sırada 2'si kadın 3 kişinin durumundan şüphelendi.

SIKIŞINCA HAPI YUTTU

Polis ekipleri şahısları, gerekli kontrollerini yapmak için durdurmak istedi. S.N.Ö. ile G.Ö. adlı 2 kadın, polise teslim olurken, "dur" ihtarına uymayan M.D. ise kaçmaya başladı. M.D., kovalamaca sırasında üzerinde bulunan uyuşturucu hapı yuttu.

Polis ekipleri, M.D.'yi sağlık kontrolü için Yüksek İhtisas Hastanesine götürdü. Sağlık kontrolünün tamamlanmasının ardından M.D. ile S.N.Ö. ve G.Ö. gözaltına alındı. Olaya ilişkin başlatılan tahkikat ise sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...