Tgrt Haber
08 Nisan 2020 15:02

Polisi görünce, ayakkabısını bile bırakıp kaçtı

Antalya’da çaldığı elektrikli süpürgeyi bisikletle taşıyan hırsız, polisi görünce hem bir ayakkabısını hem de çaldığı ürünü bırakıp kaçtı.

Polisi görünce, ayakkabısını bile bırakıp kaçtı
polis,,hırsız

Saat 12.00 sırasında Muratpaşa ilçesi Etiler Mahallesi Karacaoğlan Caddesi üzerinde, bir iş yeri önünden elektrikli süpürge çalan şüpheli, bisikletiyle Köroğlu Bulvarına doğru ilerlemeye başladı. Şüpheli yolda yanına gelen polis ekiplerinden paniğe kapılınca elindeki süpürgeyi refüje atıp kaçmaya başladı. Bisikletiyle karşı yola geçmeye çalışan şüphelinin, kaçarken ayakkabısının biri ayağından çıktı. Ekip aracından inen polisin kovalamasına rağmen şüpheli bisikletiyle ara sokaklarda gözlerden kayboldu.

Polisi görünce, ayakkabısını bile bırakıp kaçtı

İhbarla bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Refüjdeki süpürge ve ayakkabı üzerinde olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaptı. Kutu parmak izi incelemesi için alınırken, süpürge polis merkezi ekibine teslim edildi. Ayakkabı da incelenmek üzere delil torbasına alındı. Polis, hem hırsızı yakalamak hem de, süpürgenin sahibini bulmak için çalışma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...