Tgrt Haber
28 Eylül 2021 06:32

Polisin alkollü sürücü ile imtihanı: Alkolmetreyi pos cihazı zannetti

Bursa’da trafik ekiplerince durdurulan alkollü sürücü polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Alkolmetrenin son sınır olan 4.25 promülü gösterdiği sürücünün cezasını ödemeye çalışma şekli ekiplere zor anlar yaşattı.

Polisin alkollü sürücü ile imtihanı: Alkolmetreyi pos cihazı zannetti
Bursa,alkol,

Bursa’nın İnegöl ilçesinde polis ekipleri alkollü sürücülere yönelik uygulama yaptı. Ekipler uygulama sırasında otomobili durdurdu. Yapılan alkol testinde Soner D.'nin alkolmetre değerinin son sınırı olan 4.25 promül alkollü olduğu tespit edildi. Cezai işlem uygulanacağını duyan sürücü Soner D.(32), "Annem kalp krizi geçirdi. Onun için içtim. Komserim sen benim arkadaşım ol, sen beni eve götür. Çok ceza yazma be komserim. Babama ceza yazma komiserim vallahi beni gebertir." dedi.

CEZAYI KREDİ KARTLA ÖDEMEK İSTEDİ

Cezayı kredi kartıyla ödemek isteyen Soner D.'nin "Benim evime falan ceza gitmesin." diyerek alkolmetre cihazına kredi kartını temas ettirerek cezasını ödemek istemesi gülümsetti. Polis ekibi, ödeme alınmadığını bir çok kez hatırlattı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...