Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Nisan 2021 22:24

Polisin 'dur' ihtarına uymadı, ceza yemekten kurtulamadı

Koronavirüs salgını sebebi ile uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında iftar sonrasında yapılan uygulamalarda polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü yakalandı. Yakalanan sürücüye cezai işlem uygulandı.

Polisin 'dur' ihtarına uymadı, ceza yemekten kurtulamadı
Kısıtlama,Ceza,Koronavirüs

Korona virüs salgını sonrasında ülke genelinde uygulamaya sokulan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kentin dört bir yanında uygulamalarını sürdürüyor. Uygulamalar kapsamında kısıtlamayı ihlal edenler ve araç sürücülerinin de trafik kurallarına uyup uymadıkları kontrol ediliyor. Bu kapsamda Hürriyet Bulvarı üzerinde iftar sonrasında yapılan uygulama çerçevesinde polisin 'dur' ihtarına uymayan bir araç sürücüsü ara sokaklarda durduruldu. Yapılan kontrollerde sürücünün 1.31 promil alkollü olduğu tespit edildi. Sürücünün ehliyetine el konulurken, toplamda 5 bin 879 lira para cezası kesildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...