Tgrt Haber
03 Ağustos 2019 09:35

Polisler kapı kapı dolaşıp aileleri uyardı

Adana'da hava sıcaklıklarının yüksek seyretmesiyle birlikte sulama kanallarında artan boğulmalara karşı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri aileleri uyardı.

Polisler kapı kapı dolaşıp aileleri uyardı
broşür,,boğulma,,adana,,sulama kanalı,

Adana'da yaz aylarında sulama kanallarında, baraj gölünde özellikle çocukların boğularak hayatını kaybetmesinin önüne geçilebilmesi için Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri aileleri uyarıyor 

Çok sayıda vatandaş hayatını kaybediyor

Adana’da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye başlamasıyla bilinçsizlik ve tedbirsizlik sonucu sulama kanallarında, baraj gölünde çok sayıda vatandaş boğularak hayatını kaybediyor. Bu kayıpların önüne geçilebilmesi amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü de gerekli projeli çalışmaları yürütüyor. 

Polisler kapı kapı dolaşıp aileleri uyardı

Ekipler kapı dolaşarak vatandaşları uyardı

 

Bu kapsamda Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan saha çalışmalarında, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Kazım Karabekir Mahallesi'nde ekipler kapı kapı dolaşarak vatandaşları uyardı. Polis, boğulmalara karşı alınabilecek tedbirlerin ve boğulmalarda ilk yardımın anlatıldığı broşürler de dağıttı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...