Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ekim 2021 14:46

Polisten kaçan motosikletliyi tekmeyle yere serdi

İstanbul’da polisin “dur” ihtarına uymayıp kaçan motosikletli iki kişiyi bir vatandaş tekme atarak yere düşürdü. Aksiyon dolu anlar kameraya yansırken yere düşen sürücünün ayağı kırıldı.

Polisten kaçan motosikletliyi tekmeyle yere serdi
istanbul,kaza,motosiklet,tekme

İstanbul’da polisten kaçan motosikletli iki kişiye bir vatandaş tekme attı, motosiklettekiler yere düştü. Yere düşen sürücünün ayağı kırılırken o anlar kameralara yansıdı. Sürücünün motosikletin sigortası olmadığı için kaçtığı ortaya çıktı.

POLİSTEN KAÇAN MOTOSİKLETLİYE TEKME

Olay Beyoğlu Asmalı Mescit Mahallesi’nde yaşandı. Motosiklet iki kişi ve arkasındaki Kumbaracı Yokuşu Caddesi üzerinde ters yönden gitmeye başladı. Polis motosikletlinin tersten gittiğini görünce “dur” ihtarında bulundu. Motosikletli sürücü uyarıyı dikkate almayıp kaçmaya başladı, polis de arkasından yay olarak koşmaya başladı. Durumu gören A.Ç. motosikletlileri tekme atarak yere düşürdü. Yere düşen şahıslardan bir tanesi hemen ayağa kalkarken, sürücü ise uzun süre yerde hareketsiz bir şekilde yattı. Bu sırada şahısların peşinden gelen polis ise, onları yakaladı.

Polisten kaçan motosikletliyi tekmeyle yere serdi

1 KİŞİ YARALANDI

Olay nedeniyle sürücü Malik Enes Y., ayağı kırıldı. Sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıyı hastaneye kaldırdı. Sürücünün arkasındaki Ümeyir Y. ve Malik Enes Y.’yi tekme atarak yaralayan A.Ç. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

SİGORTASI YOK DİYE KAÇMIŞ

Emniyete götürülen Ümeyir Y.’nin motosikletin sigortası olmadığı ve trafik men edilmemek için kaçtığını söylediği öğrenildi. A.Ç.’ye ise motosiklete tekme attığı için “kasten yaralama” suçundan adli işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

O ANLAR KAMERADA

Öte yandan Beyoğlu'nda vatandaşın motosikletle kaçan şahısları yere düşürdüğü o anlar kameraya yansıdı. Görüntülerde, cadde üzerinde motosikletle kaçmaya çalışanlara, kafeden çıkan şahsın tekme atarak yere düşürdüğü, sonrasında ise polislerin gelerek şahsı aldıkları görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...