Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Nisan 2021 10:56

Polisten kaçarken arkadaşlarını kilitli unuttular

İstanbul, Ataşehir’de sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek bir kahvehanede kumar oynayan kişilere polis ekipleri baskın düzenledi. Polis baskınından kaçmaya çalışan şüpheli şahıslar, kaçtıkları sırada bir arkadaşını içeride kilitli unuttular. Polis ekiplerine yakalanan şahıslar,“ Canımız sıkkın, moralimiz bozuk. Benim hastalığımı konuşuyorduk” diyerek kendilerini savunmaları pes dedirtti.

Polisten kaçarken arkadaşlarını kilitli unuttular
kumar,ataşehir

Yeniçamlıca Mahallesi Dursunbey Caddesi üzerinde bulunan bir kahvehanede kumar oynandığını ihbarını alan Ataşehir Asayiş Büro Amirliği ekipleri kahvehaneye baskın düzenlemek için harekete geçti. Baskında kahvehanenin arka kapısından kaçmaya çalışan şüpheliler, kaçtıkları sırada bir arkadaşını içeride kilitli unuttu. Arkadaşlarını kurtarmaya gelen şahısları polis ekipleri kıskıvrak yakaladı. Kahvehaneyi geniş çaplı arayan ekipler 6 kişiyi tespit etti.

KAÇARKEN ARKADAŞINI İÇERİDE KİLİTLİ UNUTTULAR
Mekanda alkol ve sigara içerek kumar oynayan kişiler baskından kaçmak isterken arkadaşını içeride unutarak kapıyı üstüne kilitledi. Polis ekiplerince yakalanan şüpheli ise “niye bura da kilitlisin” sorusuna, “İftardan sonra içeride televizyon izlerken uyuya kalmışım. Dışarı çıkan arkadaşlarım nerede” diye soruları yanıtladı. Daha sonrasında arkadaşları gelerek içerde kilitli kalan arkadaşlarını kurtardılar.

Polisten kaçarken arkadaşlarını kilitli unuttular

CANIMIZ SIKKIN MORALİMİZ BOZUK
Mekanda kumar oynayarak basılan bir kişi ise ceza yememek için “Canımız sıkkın benim hastalığımı konuşuyorduk” diye kendini savundu

KOMİSERİM YANLIŞ ANLAMAYIN SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI VAR AMA BİZ BURADA OTURUYORDUK
Polis ekipleri ve kumar oynayan kişiler arasında ilginç diyaloglarda yaşandı. Polis ekiplerini mekanda sadece oturduklarını ikna etmeye çalışan şahıs,” evde de 3 kişi beraber oturuyoruz burada da 3 kişi oturuyoruz. Komiserim yanlış anlamayın sokağa çıkma kısıtlaması var ama içerideydik. Canımız sıkıldı” sözleriyle pes dedirtti.

GÖRÜNTÜLENMEMEK İÇİN MASKEYLE GÖZLERİNİ KAPATTI
Baskın sonrasında polis ekipleri cezai işlemleri gerçekleştirirken kısıtlamayı kumar oynayarak ihlal eden şahıslar görüntülenmemek için maskelerini yüzlerini çekerek gözlerine kadar kapattılar.

19 BİN 80 LİRA CEZA
Mekânda bulunanların kimliklerini toplayan polis ekipleri 6 kişiye korona virüs tedbirlerine uymamak ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmekten kişi başı 3 bin 180 lira olmak üzere 19 bin 80 TL para cezası kesildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...