Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 May 2021 10:42

Polisten kaçarken kaza yapan gençlere 19 bin lira ceza

​Antalya'da kısıtlamayı ihlal eden gençler polisten kaçarken kaza yaptı. Ehliyetsiz genç, “Sokağa çıkma yasağı olduğu için yaptık, ceza yememek için kaçtık, pişmanız” dedi.

Polisten kaçarken kaza yapan gençlere 19 bin lira ceza
​Antalya,,POLİS,,YAŞAM,

Olay Antalya'da yaşandı. Kurulan polis noktasında “Dur” ihtarına uymayan gençler kaçtı. Kaçan otomobil ile Polis ekipleri arasında başlayan kovalamaca Serik ilçesine bağlı Kadriye mahallesinde kaçan gençlerin kaza yapması sonucu sona erdi.

CEZAİ İŞLEM UYGULANDI

Araçta bulunan 2 erkek, 3 genç kız, yapılan kimlik sorgulamasının ardından cezai işlem uygulandı. Sürücü genç, yasak saatinde yakalanıp ceza yememek için kaçtıklarını söyledi.

19 BİN 100 LİRA CEZA

Sürücüye, ‘ehliyetsiz araç kullanmak’, ‘trafiği tehlikeye sokmak’, ‘sokağa çıkma kısıtlamasına uymamak’ ve ‘polisin ihtarına uymamak’ suçlarından, diğer 4 kişiye ‘sokağa çıkma kısıtlamasına uymamak’ suçundan toplamda 19 bin 100 TL idari para cezası uygulandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...