Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ağustos 2020 09:16 - Güncelleme : 10 Eylül 2022 19:10

Polisten Kızılay’a kan desteği

Yeni tip korona virüs nedeniyle Kızılay’ın kan stokları azalınca Adana Emniyet Müdürlüğü personeli kan verdi.

Polisten Kızılay’a kan desteği
kızılay,

Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci, virüs nedeniyle kan stoklarının azalmasından dolayı emniyet teşkilatı olarak Kızılay’a kan verme kararı aldı. Bunun üzerine Kızılay Adana Başkanlığı ile protokol imzalandı. Dün de bu protokol gereği Adana Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında polisler kan verdi. Vatan için gözünü kırpmadan canını veren polisler, bu kez de hayat kurtarmak için kan verdi. İnci, emniyet teşkilatının gece-gündüz demeden çalışan polislerinin pandemi sürecinde kan vererek Kızılay’ın yanında olduğunu söyledi.

Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Kızılay Başkanı Ramazan Saygılı, "Değerli müdürümüzün himayesinde kan ile kök hücre bağışı alıyoruz. Evlerinde ve hastanelerde şifa bekleyen dostlar adına, onlara iyiliği bulaştırma, yüreklerde kandil yakma adına inşallah buradan bugün güzel bir sonuç ile ayrılmış olacağız. Bundan dolayı emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...