Tgrt Haber
30 Ekim 2021 18:42

Pompalı tüfek dehşeti: Can kaybı yaşanmadı

Karabük’te kimliği belirsiz kişiler tarafından pompalı tüfekle ateş açıldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırı anında evde kimsenin olmaması olası bir can kaybı ve yaralanmanın önüne geçti.

Pompalı tüfek dehşeti: Can kaybı yaşanmadı
karabük,,güvenlik kamerası,,pompalı tüfek,,silahlı saldırı,

Karabük’te bir eve kimliği belirsiz kişiler tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, saldırı anında evde kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. 

SALDIRI ANI KAMERAYA YANSIDI

Yeşilmahalle Atatürk Bulvarında dört katlı bir apartmanın ikinci katında ikamet eden Merve A. isimli kadının evine kimliği belirsiz kişiler tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Gün ağarınca evin penceresindeki kurşun izlerini fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, evin kurşunlanma anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean kaydedildi.

Pompalı tüfek dehşeti: Can kaybı yaşanmadı

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇTILAR

Görüntülerde apartmanın önüne gelen bir otomobilin yaklaşık 3-4 dakika beklediği yer alırken araçtan inen kimliği belirsiz 2 kişiden biri eline aldığı pompalı tüfekle eve doğru beş defa ateş açtığı görülüyor.
Olayın yaşandığı anda evde kimsenin olmaması faciayı engellerken polis ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Pompalı tüfek dehşeti: Can kaybı yaşanmadı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...