Tgrt Haber
06 Eylül 2021 14:09

Muğla'daki kazada kahreden detay: Rahatsızlanan eşi yerine sefere çıkmış

Muğla'da otobüs şoförünün hayatını kaybettiği, 9 yolcunun ise yaralandığı kazada, Lasif Doğan'ın aslında o gün seferi olmadığı ve rahatsızlanan eşinin yerine otobüsü kullandığı öğrenildi.

Muğla'daki kazada kahreden detay: Rahatsızlanan eşi yerine sefere çıkmış
muğla,,kaza,,eş,,sefer,,otobüs,

Antalya-Ortaca seferinin dönüş yolunda, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlanan otobüsün şoförü hayatını kaybetti. 9 yolcunun ise hafif şekilde yaralandığı kazada, hayatını kaybeden 51 yaşındaki şoför Uysal'ın aslında o gün seferinin olmadığı ve rahatsızlanan kocası yerine sefere çıktığı öğrenildi.

Muğla’nın Ortaca ilçesinden Antalya seferi yapan otobüs, dönüş yolunda kaza yaptı. Edinilen bilgiye göre, Lasif Uysal yönetimindeki 48 ABS 859 plakalı otobüs, Antalya’dan Ortaca’ya dönüşü sırasında Korkuteli ilçesi Küçüklü Mahallesi yakınlarında aşırı yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

YOLCULARIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Kaza sonrası çok sayıda ambulans bölgeye sevk edilirken, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalede otobüs şoförü Lasif Uysal’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Kazada otobüste yolcu olarak bulunan 9 kişi de vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

2 GÜN ÖNCE EVLİLİK YILDÖNÜMÜYMÜŞ

Uzun yıllardır Ortaca’da otobüs şoförlüğü yapan Lasif Uysal’ın, kaza günü normalde seferinin olmadığı, eşinin rahatsızlanması nedeniyle onun yerine sefere çıktığı öğrenildi. Kazada yaşamını yitiren kadının ayrıca 3 Eylül’de evlilik yıldönümü olduğu Uysal evlilik yıldönümünden 2 gün sonra yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...