Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 May 2021 11:41

Rapor vermeyen doktora meydan dayağı

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde görevli bir doktor, hastasına rapor vermediği için sokak ortasında 3 kişi tarafından darbedildi.

Rapor vermeyen doktora meydan dayağı
aile hekimi,,rapor,,kadıköy,,Rıdvan Tunç,

İstanbul Kadıköy'de görev yapan Rıdvan Tunç isimli aile hekimi, hastasına rapor yazmadığı için yol ortasında 3 kişinin saldırısına uğradı. Araçla olay yerinde doktorun gelmesini bekleyen şüpheliler, doktoru gördükleri anda tokat ve yumruklarla saldırıya geçti.

Geçen cuma günü sabah saatlerinde Kadıköy'ün Suadiye Mahallesi'nde yaşanan olaya göre; sağlık ocağında görevli Aile Hekimi Rıdvan Tunç, yakın zamanda kendisinden rapor isteyen bir hastasına uygun koşulları taşımaması sebebiyle rapor yazmadı. Doktora kin tutan hasta, arkadaşlarıyla beraber saldırı planı yaptı.

Sokak ortasında pusu kurdular

Sağlık ocağı yakınlarına arabayla gelip pusu kuran 3 kişi, doktorun sokağa girdiğini görünce harekete geçti. Doktoru kaldırımda sıkıştan şüpheiler tokat ve yumruklarla saldırmaya başladı.

Saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaşırken, saldırı anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

 

"Bana rapor yazmazsın öyle mi"

Olay sonrası konuşan Aile Hekimi Rıdvan Tunç, evden sağlık ocağına giderken beyaz giysili, 1,90 boylarında bir şahsın önünü kesip kendisini darp etmeye başladığını, yumruk atarken de "Demek sen bana rapor yazmazsın öyle mi" dediğini duyduğunu söyledi.

Saldırının planlı olduğunu söyleyen Rıdvan Tunç, güvenlik kamerası görüntülerinde saldırganların olay yerine dakikalar öncesinden gelip kendisini beklediğini, yaklaşık bir haftadır da takip ettiklerini belirtti.

Ameliyat masasına yatabilir

Darp sonrası hastanelik olan Tunç, “Darp olayı gerçekleştikten sonra polis ekiplerine haber verdim. Polis arkadaşlarla hastaneye geçtik. Burundan tomografi çekildi. Dudağımda da şişlikler vardı. Kulak burun boğazda göründüm. Burun kemiğimi oturtmaya çalıştılar. Bir hafta sonra tekrar kontrol edilecek. Belki ameliyat olma durumum da var” dedi.

"Canımıza tak etti"

Daha önce hiçbir hastasıyla sorun yaşamadığını ifade eden talihsiz doktor, saldırıdan sonra yolda yürürken sürekli etrafını kontrol etmeye başladığını dile getirip şu sözlerle isyan etti:

"Pandemi döneminde bile, darp olaylarıyla karşılaşabiliyoruz. Bu tür olaylar bizim yıllardır, dile getirmeye çalıştığımız sorunlar. Sağlık çalışanlarına bu tarz şiddet olayları var. Artık bizim canımıza da tak etti. Bu kadar da olmaz dedirtiyor. Düşünün yarım saat önce gelerek, bana pusu kuruyorlar. Sokağa çıktığımda sürekli endişe var. Sürekli arkama bakıyorum. Acaba birisi takip ediyor mu. Yoksa yeniden karşıma çıkacak mı. Henüz olayı gerçekleştiren failler yakalanmadı. 3 kişiler ve hala birisi dahi yakalamadı.”

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...