Tgrt Haber
04 Temmuz 2021 12:14

Rize’ye tatile giden gurbetçiler kaza yaptı

Trabzon’un Of ilçesinde gurbetten tatil için memleketleri Rize’ye gelen aile kaza yaptı. Kaza neticesinde ilk belirlemeye göre 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Rize’ye tatile giden gurbetçiler kaza yaptı
Rize,kaza,,trabzon,

Almanya’dan memleketleri Rize’ye tatile giden aile Of ilçesi Eskipazar Mahallesi Hayrat yol ayrımında orta refüje çarpması sonucu kaza meydana geldi. Kaza sonrası, Karadeniz Sahil Yolu bir süre trafiğe kapandı, araçların yan yoldan geçişi sağlandı.Sürücü Y.K.’nın direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle GD PJ 809 Almanya plakalı araç orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle ön tarafı hurdaya dönen araçta bulunanların yardımına ilk olarak çevredeki vatandaşlar koştu. Kazada, Zeliha Çatan ve Ayşenur Doğan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybettiler. Kazada yaralanan sürücü Y.K. ile birlikte araçta bulunan E.Ç., E.F.Ç. ve B.Ç. ise kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındılar.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...