Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Eylül 2021 10:53

Saç ektirirken ölen gurbetçi defnedildi

İtalya’dan İstanbul’a saç ektirmek için gelen ve saç ektirme ameliyatı sırasında fenalaşarak hayatını kaybeden 27 yaşındaki İbrahim Gül, memleketi Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde defnedildi.

Saç ektirirken ölen gurbetçi defnedildi
İtalya,Saç ekimi,italya

İtalya’da kuaför olan evli ve bir çocuk babası İbrahim Gül, saç bakımı ile bazı malzemeler almak ve saç ekimi için İstanbul’a geldi. Kuaförlük kursundan eski hocası Dilek Özbek'i ziyaret eden Gül, saç ekimi yaptıracağını söyledi. İbrahim Gül, cumartesi sabah saç ekimi işlemi için Bağcılar Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde bulunan özel bir hastanede ameliyata girdi. Ancak ameliyat sırasında kalp krizi geçirdiği iddia edilen Gül, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hastane yönetimi 17.00’de ölümü polise bildirdi. Gül’ün İtalya’da yaşayan eşi ve Şanlıurfa’daki akrabaları da “hastanız yoğun bakımda” denilerek İstanbul’a çağrıldı.

DOKTOR TUTUKLANDI

Bağcılar'da kuaför İbrahim Gül'ün saç ekimi için gittiği özel hastanede hayatını kaybettiği olayla ilgili görevli doktor tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheli doktor ifadesinde, "Bu bizim tarafımızdan öngörülebilecek bir durum değildi. Hastanın kaybı hepimizi derinden üzmüştür" dedi.

GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Cenaze, Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Dün gece teslim alınan cenaze, karayoluyla Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesine bağlı Yukarı Göklü kırsal Mahallesi'ne getirildi. Sabah saatlerinde ilçeye ulaşan cenaze, kılınan namazın ardından gözyaşları içerisinde mahalle mezarlığında defnedildi. Cenazede Gül’ün yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Saç ektirirken ölen gurbetçi defnedildi

Saç ektirirken ölen gurbetçi defnedildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...