Tgrt Haber
05 Ağustos 2021 10:08

Şahan Gökbakar'dan yangın bölgesinde provokatör uyarısı: Komutana hakaret ettiler

Muğla Marmaris’te orman yangınlarıyla mücadele 8 gündür devam ediyor. Bölgede evi bulunan Şahan Gökbakar, provokatörler konusunda uyarıda bulundu. Bölgede gönüllü kisvesi altında provokatörler olduğunu belirten Gökbakar, bu kişilerin bölgedeki düzeni bozduğunu ve komutanlara hakaret ettiğini söyledi.

Şahan Gökbakar'dan yangın bölgesinde provokatör uyarısı: Komutana hakaret ettiler
şahan gökbakar,muğla,marmaris,yangın,orman yangını

Muğla’nın Marmaris ilçesinde orman yangınlarıyla mücadele 9 gündür devam ediyor. Yangın bölgesinde evi bulunan ünlü komedeyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı yayınlarla bir yandan söndürme çalışmalarına destek olurken bir yandan da alevlere erken müdahalede bulunabilemsi için çağrılarda bulunuyor. Gökbakar son yaptığı yayında ise bölgede provokatörlerin olduğunu iddia etti. 

"HİÇBİR KOMUT DİNLEMİYORLAR"

İnstagram hesabından yaptığı yayında "Buraya provokatörler doluştu." diyen Şahan Gökbakar, "Yangına müdahale edecekmiş gibi hiçbir komut dinlemiyorlar. İtfaiyenin, sahil güvenliğin, donanmanın komutanlarına hakaret ediyorlar. Gözümüzün önünde. Hiçbir şey söylemden arka taraftan ateşin içine yürüyorlar. İtfaiye ekipleri ‘siz ne yapıyorsunuz orada? Ateş üstünüze geliyor. Çıkın’ deyince ‘Sen kimsin lan?’ diyorlar. İtfaiye ekiplerini cinnete getirdiler. Adamlar devlet memuru olduğu için sakin kalmaya çalışıyorlar." dedi.

"BÜTÜN DÜZENİ BOZUYORLAR"

Yayın yaptığı esnada evinin arkasındaki ağaçlık alanda provokatörlerin dolaştığını söyleyen Gökbakar, jandarma ve sahil güvenliğe seslenerek şunları söyledi: Biz burada en az 200 kişi yangınla mücadele ederken 10-15 kişilik gruplar halinde botla buraya yanaşıyorlar. Bir anda yangının içine doğru koşuşturuyorlar. Sanki bir kahraman edasıyla yangını söndüreceklermiş gibi buradaki bütün düzeni bozuyorlar.

KOMUTANA HAKARET: SEN KİMSİN LAN, LAVUK

Bölgedeki provokatörlerin ekiplerin işlerini yapmasına engel olduğunu ve komutanlara hakaret ettiğini belirten ünlü oyuncu, "Hem buradaki itfaiye ekiplerinin görevlerini yapmasını engelliyorlar hem de başta Sahil Güvenlik Komutanları ve itfaiye erleriyle ağız münakaşasına girip hakaret ediyorlar. Gözümün önünde bir komutana ‘ Sen kimsin lan, sen ne anlarsın lan, yangın mı söndürdün sen hayatında, lavuk’ dedi. Bunu deyince ben komutanım lütfen cevap vermeyin bu arkadaşı buradan uzaklaştıralım ve arkadaş uzaklaştırıldı" açıklamasında bulundu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...