Tgrt Haber
07 Mart 2022 15:01 - Güncelleme : 07 Mart 2022 15:13

Şaka faciayla bitti: Arkadaşının attığı tokatla bayılan kişi öldü

Edirne'de şaka yaptığı arkadaşının attığı tokatla bayılan 44 yaşındaki Mehmet Ramiz Nevrekop hastaneye kaldırıldı. 16 Şubat'tan bu yana yoğun bakımda tedavi gören Nevrekop, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Arkadaşının tokadıyla hayatını kaybeden kişi motosiklet kulübünün başkanlığını da yürütüyordu.
Arkadaşının tokadıyla hayatını kaybeden kişi motosiklet kulübünün başkanlığını da yürütüyordu.

Edirne'de arkadaşının attığı tokat sonucu bayılan Mehmet Ramiz Nevrekop, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Mehmet Ramiz Nevrekop'a Saraçlar Caddesi'ndeki bir restoranda koruma görevlisi arkadaşı Özkan Makas'ın birkaç kere tokat atması güvenlik kamerasına görüntülerine yansımıştı. Tokat sonrası bayılan Nevrekop, sağlık ekipleri tarafından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

YAPTIĞI ŞAKALARA SİNİRLENMİŞ

Gözaltına alınan Makas, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanmıştı. Makas, ifadesinde arkadaşı Nevrekop'un montunun rengiyle ilgili yaptığı şakalara sinirlenmesi sonrası tokat attığını belirtmişti. Nevrekop, kentteki bir motosiklet kulübünün başkanlığını da yürütüyordu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...