Tgrt Haber
30 Ocak 2021 16:46

Saldırıya uğrayan Özel Halk Otobüsü şoförü İHA’ya konuştu

Başkent’te yolcu tarafından saldırıya uğrayan Özel Halk Otobüs şoförü Fatih Karabacak, “Suçumuz günahımız yokken bize saldırmaya kalkıyorlar“ dedi.

Saldırıya uğrayan Özel Halk Otobüsü şoförü İHA’ya konuştu
Başkent

Ankara’da Özel Halk Otobüsü şoförlüğü yapan Fatih Karabacak, Mamak-Batıkent seferini yaptığı sırada duraktan aldığı yolcunun "geçersiz kart" kullandığını görünce karta el koymak istedi. Bu sebepten yolcu ve Karabacak arasında tartışma yaşanırken, otobüs şoförü Karabacak yolcunun kendisine saldırdığını söyledi. Karabacak, yaşanan olayı İHA'ya anlattı.

Olayın nasıl geliştiğini anlatan Fatih Karabacak, yolcunun başka bir kişiye ait kartla otobüse biniş yaptığını fark ettiğini, karta el koymak istediğini ve bu sebepten yolcuyla tartıştıklarını belirterek, “Mamak-Batıkent hattında çalışıyorum. Arkadaşı saat 5 civarında Boğaziçi köprüsünden aldım. 'Geçersiz kart' yani başkasına ait kartı kullandığını görünce el koymak istedim. Sonra arkadaşla tartıştık. Tartışmaya başladıktan sonra ben kartı alıp sol tarafa koydum. Daha sonra yolda kartını almak istedi. Arabayı durdurdum kavga etmeye başladık. Yapacağımız bir şey kalmadı. İlk önce o bize saldırdı" ifadelerini kullandı.

Geçersiz kart kullanımının son zamanlarda arttığına dikkat çeken Karabacak, "Son zamanlarda bu geçersiz kart olayı çok fazla çoğaldı. Suçumuz günahımız yokken bize saldırmaya kalkıyorlar” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...