Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Ocak 2022 00:28

Şanlıurfa'da feci kaza: 1 ölü, 6 yaralı

Şanlıurfa'da ticari taksi bariyerleri devirdikten sonra karşı şeride geçip 2 araçla çarpıştı. Feci kaza sonucunda ilk belirlemelere göre bir kişi can verirken, 6 kişi ise yaralandı.

Şanlıurfa'da feci kaza: 1 ölü, 6 yaralı
şanlıurfa,,kaza,

Şanlıurfa'da gece saatlerinde korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Kaza sonrası ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

KARŞI ŞERİTTEN GELEN 2 ARAÇLA ÇARPIŞTI

Haliliye ilçesindeki Necmettin Cevheri Bulvarı'nda meydana gelen kazaya göre; otogardan müşteri alan Mustafa İ. yönetimindeki ticari taksi, kent merkezine giderken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkıp bariyerlere çarptı. Karşı şeride giren taksi, ters yönden gelen bir otomobile çarptıktan sonra takla atıp bu kez de hafif ticari araçla çarpıştı.

Şanlıurfa'da feci kaza: 1 ölü, 6 yaralı

1 ÖLÜ, 6 YARALI VAR

Feci kaza sonucu taksideki yabancı uyruklu Amira Gileli (57), olay yerinde yaşamını yitirdi. Mustafa İ., Muhammed El A., İlhan El H., Mayada Muhammed El A., Helle H. ile ismi öğrenilemeyen bir kişiyle beraber toplam 6 kişi yaralandı. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Vefat eden kadının cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, kazaya ilişkin soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...