Tgrt Haber
12 Ekim 2021 14:14

Şarampole devrilerek hurdaya dönen araç 3 kişiye mezar oldu

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarpan otomobil, takla atarak şarampole devrildi. Hurdaya dönen araçta sıkışan 2 kişi olay yerinde, ağır yaralı olarak araçtan çıkarılan 1 kişi ise, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Şarampole devrilerek hurdaya dönen araç 3 kişiye mezar oldu
Tekirdağ,,trafik kazası,,hurda,,otomobil,

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. Ağır yaralanan yolcu, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

AĞACA ÇARPARAK TAKLA ATTI

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde Büyükkarıştıran karayolunun 4. kilometresinde, Muratlı’dan Büyükkarıştıran istikametine doğru seyir halindeki 34 PM 3489 plakalı otomobil, sürücüsünün bir anlık dikkatsizliği ve kaygan zeminin de tesiriyle kayarak yoldan çıktı. Yol kenarındaki ağaca çarpan otomobil takla attı.

Şarampole devrilerek hurdaya dönen araç 3 kişiye mezar oldu

HURDAYA DÖNEN ARAÇ MEZAR OLDU

Yaşanan feci kazada hurdaya dönen araçta sıkışan Cenap Akay ve Servet Arda olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilden ağır yaralı olarak çıkarılan Mehmet Akay ise Tekirdağ Şehir Hastanesinde tedavi altına alındı. Mehmet Akay tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...